Naiset Radiossa

Naiset levyissä ja öissä 1.4.2011 klo 23-09 @ Radio Säteily
http://www.sateily.com

Vuoden 2011 Radio Säteily tulee taas ja samalla tietysti myös Naiset levyissä ja öissä! Muutaman vuoden verran on nyt ohjelmaa pyöritelty yöaikaan ja kyllä se muoto sieltä alkaa taas mukavasti löytymään. Viime vuonna aiheena oli levysoittimet ja dj-kulttuuri yleensä. Tällä kertaa pureudutaan kokeilevaan musiikkiin ja vinyyliformaattiin fyysisenä tuotteena.

Yön aikana on tarkoitus käydä läpi ainakin John Cagen, Laurie Andersonin ja David Byrnen projekteja sekä tarkastella erilaisia tapoja tehdä musiikkia. Omalta osaltamme lähestymme kokeellisuutta vinyylin avulla. Tarkoituksena on muokata vinyylilevyjä eri työkalujen avulla studiossa ja sen ulkopuolella, ja tuottaa näin uusia ääniä. Kokeilu huipentuu live-esitykseen.

Teorian ja tutkiskelun jälkeen soitetaan viime vuoden tapaan pakahduttavaa musiikkia aina aamun kello seitsemään asti ja vielä ennen seuraavan ohjelman alkamista, hieman lastenlauluja ja muuta mukavaa.

Toiveita ja ehdotuksia otetaan vastaan mahdollisimman monipuolisen ja kaikki osapuolia ilahduttavan radio-ohjelman aikaansaamiseksi.

Kiitos!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Naiset Levyissä made this, Pakahduttavaa musiikkia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s