JJ + Suomi

Ohoh! Mitä sanoo tiketti.fi?

Ruotsalainen elektroakustista musiikkia etno- ja hip hop -vaikuttein soittava JJ saapuu keikalle Helsingin Club YK:n ”YK Live” -klubille torstaina 10. maaliskuuta. Illan levyannista vastaavat dj:t Harvest ja Erkko.

Arvostetulle Sincerely Yours -göteborgilaislevymerkille levyttävä JJ julkaisi ensimmäisen singlensä ”jj n°1” alkuvuodesta 2009 ja siitä muutamaa kuukautta myöhemmin debyyttilevynsä ”jj n°2”. Molemmat saivat huippuarviot Pitchforkissa ja myöhemmin myös yhdysvaltalainen levymerkki Secretly Canadian kiinnitti yhtyeen talliinsa. JJ:n toinen täyspitkä albumi, ”jj n°3” julkaistiin Yhdysvalloissa ja Ruotsissa maaliskuussa 2010. Toisen levyn jälkeen JJ lähti Yhdysvaltain ja Ison-Britannian kiertueelle yhdessä The XX -yhtyeen kanssa ja kiersi vielä omilla keikoillaan mm. Italiassa, Ranskassa ja Belgiassa.

JJ:n muodostavat Joakim Benon ja Elin Kastlander, jotka ovat antaneet musiikkinsa puhua puolestaan. Uransa alusta saakka he ovat vältelleet julkisuutta, ja yhtyeestä on julkaistu vain muutama valokuva ja haastattelu. JJ:n musiikki on kerännyt vertauksia mm. The Knifeen, The Avalanchesiin ja Saint Etienneen.

To 10.3.2011 Helsinki, Club YK
Liput alk. 11 €, K-18

Kylläpä niitä ny pukkaa vaikka Ilosaaren listaus pienoinen pettymys olikin.

3 Comments

Filed under Erika, Keikka, Uncategorized

3 responses to “JJ + Suomi

  1. naisetlevyissa

    Ostin lipun kaiken varalle. Välilaskeutuminen Rovaniemelle on vissiin pakko tehdä noiden välissä, mutta katotaan miten käy. Hyvää ystävänpäivän viime minuutteja muuten.

  2. naisetlevyissa

    Niin ja Ilosaari: hohhoijaa.

  3. naisetlevyissa

    Mie otin myös lipun. Ja myöhästynyttä ystävänpäivää sinne kans. Kiitos.

Leave a comment